fbpx

Cégreszabott B2B értékesítési tréning

Megvizsgálom milyen technikák működnek az Ön cégénél, hogy az üzletkötők kihozzák a maximumot az értékesítésből!

100% garanciával

Több, mint 2700 képzett értékesítő

Több, mint 30 elégedett vállalat

13 elismerés és díj

Eddig 0 cég élt a garanciával

Nemzetközileg is igazolt, tudományos módszereimmel:

Többé nem akciókkal akarnak eladni az értékesítők

Nem csupán a profik hozzák a számokat

Jóval az értékesítési tréning után is megmarad a növekedés

2019 ótA a Dubai University-n is tanítják a meggyőzési módszereimet.

találgatások és elméletek helyett  megmutatjuk a módszert, amivel jelentősen növelni fogja cégének a bevételét.

22 éve vagyok a pályán értékesítőként, majd vezetőként, és bizton állíthatom, hogy olyan tudást, amit tőled kaptunk, nem lehet ma Magyarországon mástól megszerezni! Tényeken alapuló, kísérletekkel, megfigyelésekkel alátámasztott, az emberi döntéshozatalra alapuló és nem utolsó sorban gyakorlatias tudást. Minden értékesítőnek KÖTELEZŐVÉ tenném!

Tóth Csaba

Értékesítési vezető, MAPEI ZRT.

Dr. Újszászi Bogár László a meggyőzéstechnika magyar mestereként nem csak az egyetemen oktat, rendszeresen találkozhat vele a Forbes hasábjain, a Magyar Rádióban vagy az M1-en.

De az is lehet, hogy az olyan nagyvállalatok ajtaján látja belépni, mint a CIB Bank, Otthon Centrum, Konica Minolta, a Lindab, a Dow Dupont vagy a Caterpillar – ahol szakértőként több 100.000.000 forinttal növeli partnereinek bevételét.

“De mi van, ha mégsem működik?

Megértem, ha bizalmatlan, éppen ezért…

Ha nem működnek azok a meggyőzési technikák, amiket az értékesítőinek mutatok, AKKOR KI SEM ÁLLÍTOM A SZÁMLÁT. Ennyire biztos vagyok a módszereimben.

Hogyan jutnak az ön értékesítői a leghatékonyabb módszerekhez?

  • Először is, felmérjük az üzletkötőket. Csak olyan technikákat viszek a sales tréningre, amit vagy nem ismernek még a kollégák, vagy nem használnak tudatosan.
  • Utána kidolgozzuk a cégreszabott képzést. A több száz értékesítési technika közül kiválasztjuk azt a 40-60 technikák, aminek a gyakorlatát közösen kidolgozzuk az értékesítési tréningen.
  • Utókövetjük az üzletkötőket. Újra elmegyünk az értékesítőkkel, hogy megnézzük sikerült-e beépíteni a gyakorlatba a tanultakat.
  • Felkészítjük a vezetőket az ellenőrzésre. Megmutatjuk a vezetőknek, hogy mit kell pontosan tenniük a kollégák megfelelő ellenőrzéséhez.

“Dr Újszászi Bogár László mestere a szakmájának, ami a meggyőzés és értékesítés. Amitől ugyanakkor élménnyé válnak tréningjei az kiváló előadói stílusa és Magyarországon talán egyedülálló tudományos háttérismerete, kutatásai. Ezeknek köszönhetően végig fenntartja az érdeklődést. Szívesen ajánlom a közös munkát vele. Esetemben ez ott kezdődött, hogy meggyőzött a tréningje hasznosságáról. Azzal győzött meg, ahogyan meggyőzött…”

Győr Tamás

KKV-Üzletágvezető, CIB Bank Zrt.

Cégek, akik már sikeresen alkalmazzák a módszereinket:

Foglaljon most időpontot egy díjmentes konzultációra, hogy felmérjük, milyen üzleti döntésekkel lehet növelni jelentősen a bevételét!

Adatvédelem