Műszaki, ipari, mérnöki

Egészségügy

Mezőgazdaság

Pénzügy

Ingatlan, otthon

Informatika

Egyéb

Szöveges referenciák

Sok trénerrel, coach-csal találkoztam és dolgoztam együtt a közel 20 éves pályafutásom alatt, de még nem találkoztam olyan felkészült, tudatos, összeszedett szakemberrel mint Újszászi Bogár László. Végre valaki nem csak beszél az értékesítésről üres elhasznált közhelyeket puffogtatva, hanem a gyakorlatban is tanítja és használja a működő meggyőzéstechnikákat. Kevés embernek a tudása előtt hajtok fejet, az ővé előtt mindenképp! Jószívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretné, hogy az értékesítői megtanulják, hogyan lehet irányítani az embereket, miközben a legkevésbé sem tűnnek erőszakosnak, nyomulósnak. A Laci által adott gyakorlati techinkák jelentős változást és bevétel növekedést eredményeznek.”

Tóth Csaba András – Értékesítési, Oktatási  és HR Igazgató

„Hálát adok a sorsnak, hogy összesodort minket Újszászi Bogár Lászlóval. Az egynaposra tömörített meggyőzéstechnikai tréning minden percét élvezettel hallgattam. A téma az életből, médiából, versekből vett frappáns és humoros példáktól vált igazán érdekessé. Az már csak hab a tortán, hogy az előadó sziporkázó előadóképességről tett tanúbizonyságot. Szerencsések azok a hallgatók, akik a retorika és meggyőzéstechnika óráit látogathatják.”

Dr. Piukovics László  – Sales effectiveness managerPioneer Hi-Bred Magyarország Kft.

 

„ Üzletkötőink  többsége 6-10 éve  dolgozik  nálunk, bőven van termékismeretünk és tapasztalatunk saját szolgáltatásunk értékesítésében, viszont szerettem volna friss lendületet  csempészni  a munkába, ezért  nem egy hagyományos  tréninget kerestem.   Újszászi Bogár Lászlóvalval kötött megállapodás  alapján  egy újfajta tárgyalástechnikai megközelítést ismerhettünk meg.  A tudományos háttér  csöppet sem volt unalmas vagy érthetetlen,   Bogár László előadásmódja, személyisége pedig kifejezetten  izgalmassá  tette  a tréninget.  Minden résztvevő egyöntetűen hasznosnak és kifejezetten érdekfeszítőnek találta az együtt töltött 2 napot. „

 

Ézsiás Tünde
értékesítési vezető

“Egészen idáig nem találkoztam olyan oktatóval aki tanítja, kutatja és napi szinten is csinálja az értékesítést. Nemcsupán a szaktudása volt zseniális, hanem az egész képzés pedagógiai háttere is, mert nem csak elmondta, hanem meg is tanította a meggyőzési technikákat; a mai napig sikeresen használom ezeket. Már októberben elértem a célszámokat, régen zártam ilyen jó évet, mint a képzés után. Ezúton is hálásan köszönöm.”

Biberika János – Mérnök üzletkötő – Bepatek kft.

“Az EVK Szakkollégium tagjaiként különleges élményben részesülhettünk a befolyásolás- és meggyőzés technika tréning keretein belül. Újszászi Bogár László különleges, érdekes előadásának köszönhetően interaktív, játékos módon ismerkedhettünk meg a különböző alkalmazott technikákkal, amelyeket gyakorlati példákkal alátámasztva tanulhattunk meg a lehető legalaposabban. Mindannyian nagyon élveztük a tréningen töltött időt, az elsajátított tudás birtokában pedig mindenkinek javasoljuk, hogy bővítse ismereteit ezen témakörben.”

EVK Szakkollégium – Budapesti Corvinus Egyetem

Hiába jártam a Harvard Business School MBA programjára, nem találkoztam ilyen ütős befolyásolási és értékesítési technikákkal mindaddig, amíg nem ismertem meg Lászlót! Minden konzultáció egy frissítő, intellektuális élmény volt, amit minden vezetőnek ajánlok. Cégem értékesítőit egytől egyig beírattam hozzá!”

Katona Tamás – BERTON Világítástechnikai Kft. ügyvezető

A 90-es években az orvoslátogatók feladata a termék ismertetése volt, a 2000-es évektől pedig a sales kommunikáció nyert teret, ami a termékek használatából adódó előnyök ismertetését is magában foglalja. Véleményem szerint ma már ez is kevés. Bogár Laci személyében olyan embert ismertem meg, aki mestere e speciális tudománynak, remekbe szabott előadásaival a tudomány mély bugyrait is becsempészve értette meg velünk az emberekre ható kommunikációs alapelveket. Végül  a legfontosabb, hogy nem csak elméletben, de gyakorlatba is átültetve is kipróbálva mondhatom, MŰKÖDIK.”

Dr. Rozmanith Eszter – Kéri Pharma Group

Director of Oncology&Biosimilar Division

“Élmény volt tanulni egy ilyen kiváló fiatalembertől és megnyugvással töltött el amikor az évtizedes tapasztalatra épített gondolatmenetem helyességét a retorika törvényeivel világította meg ifjú tanult kollégánk. Elismerésem jeleként írom e köszönő sorokat”

Rudas Holding alapítója, az Istenhegyi Magánklinika Zrt. elnöke

„Engem megdöbbentett annak felismerése, hogy mennyire befolyásolnak mások és a tréning után mennyire jobban hallgat rám környezetem. Ajánlom a Bogár László féle retorika tréninget azoknak, akik szeretnének másokra nagyobb hatással lenni, õket jobban befolyásolni. A kollégáim is napokig beszéltek az előadásodon szerzett élményeikről„

Sereghy Ervin – Michelin Hungária Kft. igazgatója

“László a legkiválóbb előadók egyike, akikkel dolgoztam. Nemcsak szakmai felkészültsége, de az ezzel járó hihetetlenül erős fókusz és összeszedettség miatt is a legkiválóbb szakértőink egyike. Tréningsorozatainkon sosem fordult elő, hogy 25-30 fős közönségünk mindegyike a legkiválóbb pontszámmal jelöljön előadót, kizárólag ő érte el ezt az értékelést. Szakmailag izgalmas, emberileg lehengerlő személyiség.”

Sipos Zoltán, ügyvezető

Örülök, hogy megismerkedtünk és egy számomra, számunkra teljesen új területre kalandozhattunk el a vezetéseddel. Szó szerint az elsőtől az utolsó pillanatig élmény volt együttműködni veled. Bízok benne, hogy lesz még lehetőség arra, hogy tanuljunk tőled.

Kürthy István – ügyvezető

Látom az üzletkötő kollégámon, hogy sikerélményben gazdagabb lett, mióta használja a technikát és jóval több üzletet hoz Cégünknek, mint az oktatás előtt! Ami egy vezetőnek nem utolsó szempont.Minden olyan Cégnek ajánlom Bogár Laci képzési programját, aki foglalkoztat üzletkötőket, területi képviselőket, mert véleményem szerint ez a fajta befolyásolási technika személyre szabottan készül, aki megérti és használja is az alkalmazását az bárhol bármilyen szituációban tudja kamatoztatni.

Trenka Imre – ügyvezető

“Teljes mértékben meg vagyunk elégedve Bogár László munkájával.Felismeri a hiány és fejlesztendő területeket. Minőségi és jól működő technikákat javasol, fejleszt. Jól meglátja a lehetőségeket és a következő alkalomra a megfelelő és odaillő technikákkal jelentkezik, a megoldásra koncentrál.”

Dr. Kovács Zsolt – Pharmatrainer Kft. ügyvezető

“A Meggyőzés Technika egy intelligens, tudományos módszer, amely nem ismer lehetetlent. A technika doktora csak azt ígéri, hogy megéri a pénzét. És megéri.”

Huber Ilona Katalin – Ügyvezető igazgató Cleartex Kft.

“Jó szívvel igazi kincsleletként ajánljuk Újszászi Bogár Lászlónak a Budapesti Corvinus Egyetem fiatal oktatójának retorikai előadásait mindazoknak, akik a gondolkodás, a retorika tudománya, a beszéd művészete terén magukat képezni óhajtják”

dr. Sulyok Miklós – Bács-Kiskun Megyei Ügyvédi Kamara elnöke

“Újszászi Bogár László több alkalommal vett már részt a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar joghallgatói szóbeli képességének fejlesztésében az Országos Tudományos Diákköri Konferenciára készülés során.
Több ízben tanított már retorika és beszédtechnika órát hallgatóinknak, akik igen hasznosnak tartották a kapott ismereteket, különösen a gyakorlati tréningeket.”

Pogácsás Anett – egyetemi adjunktus Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar

“Köszönöm szépen a tegnapi napot, nagyon jól éreztem magam és úgy érzem sokat tanultam.”

Solymosi Dóra Magyar Telekom Nyrt.projektmenedzser

“Szórakoztatóan és egyszerűen vezette be a hallgatókat a kommunikáció világába. Egy diplomatának különösen fontos, hogy tudja mit és milyen céllal mond, így nagyon hasznos volt az előadása.” 

Negomoot Egyesület

2001 óta dolgozom értékesítési területen, és azt gondoltam, hogy nekem már nem lehet újat mondani. Azért voltam erről meggyőződve, mert egészen mostanáig az elmúlt 16 év alatt 14 értékesítési tréningen vettem részt, és ugyan más-más megközelítésből, kicsit leporolva, kicsit újragombolva ugyan, de mindegyik ugyanazokra a blokkokra, sémákra épült. Jöttek a “ráncfelvarrt” típusok, de hiányzott egy új “modell”. Ezzel az attitűddel ültem be Laci első előadására. Már épp a Facebook alkalmazást kerestem a telefonomon, de megnyitni már nem volt időm, mert Laci első mondata megragadta azt amiről csak 10 másodperccel később tudtam meg, hogy a legnagyobb érték. Megjött az új “modell”. Végre hosszú évek után azt éreztem, hogy figyelek, hogy van miért, van kire, van mire figyelni. Amellett, hogy életem legjobb stand up comedy előadást élvezhettem, annyi hasznos dolgot jegyzeteltem, mint korábban soha. Kiváncsi voltam, hogy csak nekem tetszik ennyire vagy a közel 40 fős értékesítési csapatunkat is meg tudja-e győzni. Meglepő módon sikerült:). Igazi CsodaBogár! Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki valódi tudást, valódi eredményeket szeretne a cégében látni.”

Demeter Zsolt – értékesítési igazgató Benks Kft.

Egy hétfő késő délután volt. Fáradt voltam, munka és egyetem után. Azon gondolkodtam, hogy nem megyek el a kurzusra, mert amúgy is nem ad majd túl sok újat. Mekkorát tévedtem. A tréning maga rettentő hasznos volt, élveztem, vicces, változatos és informatív volt. Bogár László stílusa csak a cseresznye volt a diós, tejszínhabos fagyi tetején! Nyitott, kedves, megértő, közvetlen, vicces mégis a kellemes hangja elhiteti az emberrel, hogy tényleg nem tud neki az ember nemet mondani. Provokáltam, mert be akartam bizonyítani, hogy igen is túl tudok járni az eszén. Mélységesen, de alázattal bőgtem le, miközben én nevettem azon, hogy milyen brilliánsan csinálta. Pont ezt a stílusérzéket próbálja megtanítani másoknak, és személyes tapasztalatomon keresztül tudom igazolni, hogy jól és effektíven. Én jelenlegi munkahelyemre is ajánlottam már, remélem mások is hasonlóan jónak fogják tartani a jövőben!

Seres Vanda – International Diplomatic Student Association

Kérjen ingyenes konzultációt!

Adatvédelem

Follow my social media

4 részes Videósorozat, amiből kiderül hogyan lehet irányítani az embereket

Kérem a Videókat!
close-link
close-link