Referenciák

Dr. Újszászi Bogár László (Ph.D),

a Corvinus Egyetemen tanít meggyőzéstechnikát és ebből doktorált az ELTE-n. A doktorijában kidolgozott meggyőzéstechnikai modelljét 2019-től tanítják a Dubai University-n. Számos nagyvállalat rendszeresen meghívott szakértője (IBM, Lindab, Dupont Pioneer, Dow Dupont, Caterpillar, Alvogen, Opten, Konica Minolta stb.). Az ingatlanszektorban kizárólagos együttműködése van az Otthon Centrummal. Számos írása jelent meg a Forbesban, rendszeresen felkért szakértője az M1 gazdasági műsorának. A Magyar Rádió retorikai kerekasztal beszélgetésének állandó vendége.

Műszaki, ipari, mérnöki

Nemzetközi vizeken

Egészségügy

Media, marketing, reklám

Mezőgazdaság

Bank

Biztosítás

FMCG

Munkaerő kölcsönző - közvetítő

Ingatlan, otthon

Informatika

Egyetemek

Egyéb

Szöveges referenciák

„A képzésbe bevont kollégák eredményei valóban kedvezően alakultak mindkét fiókban (+54%; +87,8%). Az egyik fiókban 4 munkatársunk is volt, akinek legalább megduplázódott az 1 munkanapra jutó eredménye. Voltak olyan kollégáink is, akiknek a teljesítménye kiugróan sokat változott a képzés hatására (pl. 326%, 207%) Objektív adatok és szubjektív érzet alapján is meggyőződtünk a technika gyakorlati alkalmazhatóságáról, kimondható, hogy a módszer működik.” 

Becsei András

Ügyvezető igazgató OTP Bank Nyrt. Budapesti Régió

„Meghívtuk Lászlót az egyik szakmai napunkra előadást tartani a legjobb 400 értékesítőnek, ahol perceken át állva tapsolt a közönség. A legkritikusabb értékesítők is gyakorlatilag követelték a további együttműködést vele.”

Szőcs Csaba

Retail értékesítési igazgató

„A kollégáktól csupa pozitív visszajelzéseket kaptunk a képzést követően.
Még a legerősebb Igazgatóságunkban is komoly növekedést ért el a BDA módszertan, több – már profi – tanácsadóknak is megdöbbentően nőtt a teljesítménye: 107%-tól egészen 168%-ig. Ez az egyik legjobb befektetése a vállalatunknak: természetesen folytatjuk tovább.”

Káli Péter

Értékesítési igazgató - MetLife

„Életemben voltam már jó pár tréningen. Mindegyikben megtaláltam a hozzáadott értéket. Persze volt olyan, ahol kellett keresni. Volt amikor elkalandoztak a gondolataim és nem a tréning tárgyával kapcsolatban jött az inspiráció.  Dr Újszászi Bogár László tréningjei nem az utóbbi fajtából valók. Mestere a szakmájának, ami a meggyőzés és értékesítés. Amitől ugyanakkor élménnyé válnak tréningjei az kiváló előadói stílusa és Magyarországon talán egyedülálló tudományos háttérismerete, kutatásai. Ezeknek köszönhetően végig fenntartja az érdeklődést. Szívesen ajánlom a közös munkát vele. Esetemben ez ott kezdődött, hogy meggyőzött a tréningje hasznosságáról. Azzal győzött meg, ahogyan meggyőzött…”

Győr Tamás

KKV-Üzletágvezető

„Köszönjük a magas színvonalú és végtelenül profi edukációt! Öröm volt látni, hogy a Kollégáink már az oktatást követő napokban is aktívan használták a tanultakat, szemben más korábbi tréningekkel.”

Nikola Bablakov

National Field Sales Manager – HELL ENERGY

„Nem akarok kliséket puffogtatni, jó pár sales képzésen voltam már, de tényleg nem volt még olyan, ahol ennyi konkrét, kézzelfogható technikát kaptam. Nem csak a tudományos háttér miatt tetszett, hanem mert azonnal be is tudta Laci építeni azokat a mi gyakorlatunkba. Pedig a srácok az elején challengelték, de gyorsan belátták, hogy ez nem egy sablonos sales képzés lesz, és hogy nagyon profi az előadó: mindenkinek nagyon tetszett a 2 nap. Örülök, hogy összehozott a sors minket!”

Szeder Attila Zsolt

Head of Motor & Business Development, használtauto.hu

„Rengeteg képzésen vettem már részt, tucatszám olvastam a könyveket az értékesítés és emberi döntéshozatal témakörében, és próbáltam kiszedni belőlük a lényeget, majd alkalmazni kisebb, de inkább nagyobb sikerrel. 22 éve vagyok a pályán értékesítőként, majd vezetőként, és bizton állíthatom, hogy olyan tudást, amit tőled kaptunk, nem lehet ma Magyarországon mástól megszerezni! Tényeken alapuló, kísérletekkel, megfigyelésekkel alátámasztott, az emberi döntéshozatalra alapuló és nem utolsó sorban gyakorlatias tudást. Minden értékesítőnek KÖTELEZŐVÉ tenném! A képzésed után óriási lendülettel, tele ötletekkel és feladatokkal vágok bele az előttem álló időszakba, ami tudom, hogy nagyon kemény lesz. Igen, kemény, mert, ha el akarsz érni valamilyen eredményt, azért meg kell dolgozni, ugyanis  nincs királyi út, de nincs is rá szükségem. Mostantól a szerencsére sem! Köszönöm szépen a magam és a CSAPATOM nevében.

Tóth Csaba

Értékesítés Osztályvezető

„Sok trénerrel, coach-csal találkoztam és dolgoztam együtt a közel 20 éves pályafutásom alatt, de még nem találkoztam olyan felkészült, tudatos, összeszedett szakemberrel mint Újszászi Bogár László. Végre valaki nem csak beszél az értékesítésről üres elhasznált közhelyeket puffogtatva, hanem a gyakorlatban is tanítja és használja a működő meggyőzéstechnikákat. Kevés embernek a tudása előtt hajtok fejet, az ővé előtt mindenképp! Jószívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretné, hogy az értékesítői megtanulják, hogyan lehet irányítani az embereket, miközben a legkevésbé sem tűnnek erőszakosnak, nyomulósnak. A Laci által adott gyakorlati techinkák jelentős változást és bevétel növekedést eredményeznek.”

Tóth Csaba András

Értékesítési, Oktatási és HR Igazgató

„Hálát adok a sorsnak, hogy összesodort minket Újszászi Bogár Lászlóval. Az egynaposra tömörített meggyőzéstechnikai tréning minden percét élvezettel hallgattam. A téma az életből, médiából, versekből vett frappáns és humoros példáktól vált igazán érdekessé. Az már csak hab a tortán, hogy az előadó sziporkázó előadóképességről tett tanúbizonyságot. Szerencsések azok a hallgatók, akik a retorika és meggyőzéstechnika óráit látogathatják.”

Dr. Piukovics László

Sales effectiveness manager
Pioneer Hi-Bred Magyarország Kft.

„I will be very happy to recommend your model as a compulsory literature to my students in the future.”

Eappen Thiruvattal, PhD., CMILT (UK)

Assistant Professor Department of Marketing and Logistics
Dubai Business School
University of Dubai
Dubai, United Arab Emirates

„Lacinak sikerült megdönteni az “Aki tudja csinálja, aki nem, az oktatja” általánosan elfogadott bölcsességet.  Meggyőzési tréningje 0, azaz nulla bullshitet tartalmaz. Mindent amit elméletben bemutat, rögtön bármilyen iparágra tudta alkalmazni így a szállásközvetítésre is. Amit a kedves vidéki srác:) nekem ígért azt maximálisan teljesítette. Most már csak az értékesítők szorgalmára és motivációjára van szükségünk, hogy kamatoztathassuk az átadott tudást.

Papp István

Termékmenedzser
Szallas.hu Zrt.

„Laci ügyes technikákkal ragadja magához a figyelmet és ha már nála van, magánál is tartja! Hogyan?Ügyesen ad útmutatót tudatalatti dinamikáink működéséhez, mely egy értékesítő számára olyan, mint az arany”

Gyulai Gergely

Értékesítési igazgató
Bankmonitor

„Személyesen megtapasztaltam cégünknél, hogy a módszer megtanulható és elképesztő hatékonysággal működik. Nem állítom, hogy mindenki képes ezt jól elsajátítani, mert ehhez is tanulás és sok-sok gyakorlás kell, de határozottan megéri ez a kezdeti erőfeszítés. A képzés nem csupán az üzleti életben, de az élet számos egyéb területén is sikerrel alkalmazható. Értékesítő kollégáinknak az új könyve már tananyag.

Galgán Erzsébet

Ügyvezető
Lindab Kft

A bemutatott módszerek, eszközök alkalmazásának eredménye azonnal érezhető a Partnerekkel folytatott találkozások, egyeztetések során.Ami még fontosabb, a képzésben résztvevő, szakértővé váló csapatunk tagjai extra motivációhoz jutottak a workshop során hallott, elsajátított és ezt követően alkalmazott módszerek eredményének köszönhetően. Céltudatosabb, koncentráltabb, kiegyensúlyozottabb lett a csapat, ami extra hozadéka a szakmai befektetésnek. Köszönöm!

Szabó Péter

Ügyvezető

„Engem megdöbbentett annak felismerése, hogy mennyire befolyásolnak mások és a tréning után mennyire jobban hallgat rám környezetem. Ajánlom a Bogár László féle retorika tréninget azoknak, akik szeretnének másokra nagyobb hatással lenni, õket jobban befolyásolni. A kollégáim is napokig beszéltek az előadásodon szerzett élményeikről”

Sereghy Ervin

Michelin Hungária Kft. igazgatója

„Egy 2+1 napos programot tartott Laci nekünk. Az első 2 napot mindenkinek, aki az értékesítési területen dolgozik, a harmadikat viszont dedikáltan csak a kollégák egy harmadának terveztük meg. Végül a teljes csapat részt vett a harmadik napon is, a kollégák maguk kérték, hogy jöhessenek. Kell ennél jobb visszacsatolás?”

Demeter Gábor

Értékesítési vezető / Head of Sales

„Üzletkötőink  többsége 6-10 éve  dolgozik  nálunk, bőven van termékismeretünk és tapasztalatunk saját szolgáltatásunk értékesítésében, viszont szerettem volna friss lendületet  csempészni  a munkába, ezért  nem egy hagyományos  tréninget kerestem.   Újszászi Bogár Lászlóvalval kötött megállapodás  alapján  egy újfajta tárgyalástechnikai megközelítést ismerhettünk meg.  A tudományos háttér  csöppet sem volt unalmas vagy érthetetlen,   Bogár László előadásmódja, személyisége pedig kifejezetten  izgalmassá  tette  a tréninget.  Minden résztvevő egyöntetűen hasznosnak és kifejezetten érdekfeszítőnek találta az együtt töltött 2 napot.”

Ézsiás Tünde

Értékesítési vezető

„Egészen idáig nem találkoztam olyan oktatóval aki tanítja, kutatja és napi szinten is csinálja az értékesítést. Nemcsupán a szaktudása volt zseniális, hanem az egész képzés pedagógiai háttere is, mert nem csak elmondta, hanem meg is tanította a meggyőzési technikákat; a mai napig sikeresen használom ezeket. Már októberben elértem a célszámokat, régen zártam ilyen jó évet, mint a képzés után. Ezúton is hálásan köszönöm.”

Biberika János

Mérnök üzletkötő – Bepatek kft.

„Az EVK Szakkollégium tagjaiként különleges élményben részesülhettünk a befolyásolás- és meggyőzés technika tréning keretein belül. Újszászi Bogár László különleges, érdekes előadásának köszönhetően interaktív, játékos módon ismerkedhettünk meg a különböző alkalmazott technikákkal, amelyeket gyakorlati példákkal alátámasztva tanulhattunk meg a lehető legalaposabban. Mindannyian nagyon élveztük a tréningen töltött időt, az elsajátított tudás birtokában pedig mindenkinek javasoljuk, hogy bővítse ismereteit ezen témakörben.”

EVK Szakkollégium

Budapesti Corvinus Egyetem

„Nagyon élveztem az együttműködést az első beszélgetésünktől kezdve a folyamat lezárásáig. Ami különösen tetszett, hogy ugyan azt tanítod amit te is alkalmazol. Szerencsésnek tartom magam, hogy lehetőségem volt meghallgatni téged. Köszönöm, hogy kutatod a meggyőzés tudományát és megosztod a megszerzett tudásod. A munkatáraim egyöntetű visszajelzése a tréninggel kapcsolatban, hogy az eddigi leghasznosabb értékesítési tréning a tiéd.”

Horváth Norbert

Termékmenedzser

„Hiába jártam a Harvard Business School MBA programjára, nem találkoztam ilyen ütős befolyásolási és értékesítési technikákkal mindaddig, amíg nem ismertem meg Lászlót! Minden konzultáció egy frissítő, intellektuális élmény volt, amit minden vezetőnek ajánlok. Cégem értékesítőit egytől egyig beírattam hozzá!”

Katona Tamás

BERTON Világítástechnikai Kft. ügyvezető

„A 90-es években az orvoslátogatók feladata a termék ismertetése volt, a 2000-es évektől pedig a sales kommunikáció nyert teret, ami a termékek használatából adódó előnyök ismertetését is magában foglalja. Véleményem szerint ma már ez is kevés. Bogár Laci személyében olyan embert ismertem meg, aki mestere e speciális tudománynak, remekbe szabott előadásaival a tudomány mély bugyrait is becsempészve értette meg velünk az emberekre ható kommunikációs alapelveket. Végül  a legfontosabb, hogy nem csak elméletben, de gyakorlatba is átültetve is kipróbálva mondhatom, MŰKÖDIK.”

Dr. Rozmanith Eszter

Director of Oncology&Biosimilar Division
Kéri Pharma Group

„Élmény volt tanulni egy ilyen kiváló fiatalembertől és megnyugvással töltött el amikor az évtizedes tapasztalatra épített gondolatmenetem helyességét a retorika törvényeivel világította meg ifjú tanult kollégánk. Elismerésem jeleként írom e köszönő sorokat”

Rudas László

Rudas Holding alapítója, az Istenhegyi Magánklinika Zrt. elnöke

„László a legkiválóbb előadók egyike, akikkel dolgoztam. Nemcsak szakmai felkészültsége, de az ezzel járó hihetetlenül erős fókusz és összeszedettség miatt is a legkiválóbb szakértőink egyike. Tréningsorozatainkon sosem fordult elő, hogy 25-30 fős közönségünk mindegyike a legkiválóbb pontszámmal jelöljön előadót, kizárólag ő érte el ezt az értékelést. Szakmailag izgalmas, emberileg lehengerlő személyiség.”

Sipos Zoltán

Ügyvezető

„Köszönjük a workshopot, a résztvevők visszajelzése alapján rendkívül hasznos és érdekes volt. A B2B kommunikáció új megközelítésével gyakorlatiasabb és azonnal hasznosítható tudást kaptak a márkák képviselői. Biztosan folytatjuk az együttműködést.”

Donkó Dávid

Operatív vezető

„Örülök, hogy megismerkedtünk és egy számomra, számunkra teljesen új területre kalandozhattunk el a vezetéseddel. Szó szerint az elsőtől az utolsó pillanatig élmény volt együttműködni veled. Bízok benne, hogy lesz még lehetőség arra, hogy tanuljunk tőled.”

Kürthy István

Ügyvezető

„Látom az üzletkötő kollégámon, hogy sikerélményben gazdagabb lett, mióta használja a technikát és jóval több üzletet hoz Cégünknek, mint az oktatás előtt! Ami egy vezetőnek nem utolsó szempont.Minden olyan Cégnek ajánlom Bogár Laci képzési programját, aki foglalkoztat üzletkötőket, területi képviselőket, mert véleményem szerint ez a fajta befolyásolási technika személyre szabottan készül, aki megérti és használja is az alkalmazását az bárhol bármilyen szituációban tudja kamatoztatni.”

Trenka Imre

Ügyvezető

„Teljes mértékben meg vagyunk elégedve Bogár László munkájával.Felismeri a hiány és fejlesztendő területeket. Minőségi és jól működő technikákat javasol, fejleszt. Jól meglátja a lehetőségeket és a következő alkalomra a megfelelő és odaillő technikákkal jelentkezik, a megoldásra koncentrál.”

Dr. Kovács Zsolt

Pharmatrainer Kft. ügyvezető

„A Meggyőzés Technika egy intelligens, tudományos módszer, amely nem ismer lehetetlent. A technika doktora csak azt ígéri, hogy megéri a pénzét. És megéri.”

Huber Ilona Katalin

Ügyvezető igazgató
Cleartex Kft

„Jó szívvel igazi kincsleletként ajánljuk Újszászi Bogár Lászlónak a Budapesti Corvinus Egyetem fiatal oktatójának retorikai előadásait mindazoknak, akik a gondolkodás, a retorika tudománya, a beszéd művészete terén magukat képezni óhajtják”

Dr. Sulyok Miklós

Bács-Kiskun Megyei Ügyvédi Kamara elnöke

„Újszászi Bogár László több alkalommal vett már részt a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar joghallgatói szóbeli képességének fejlesztésében az Országos Tudományos Diákköri Konferenciára készülés során.
Több ízben tanított már retorika és beszédtechnika órát hallgatóinknak, akik igen hasznosnak tartották a kapott ismereteket, különösen a gyakorlati tréningeket.”

Pogácsás Anett

Egyetemi adjunktus
Pázmány Péter Katolikus Egyetem
Jog- és Államtudományi Kar

„Köszönöm szépen a tegnapi napot, nagyon jól éreztem magam és úgy érzem sokat tanultam.”

Solymosi Dóra

Projektmenedzser
Magyar Telekom Nyrt.

„Szórakoztatóan és egyszerűen vezette be a hallgatókat a kommunikáció világába. Egy diplomatának különösen fontos, hogy tudja mit és milyen céllal mond, így nagyon hasznos volt az előadása.”

Negomoot Egyesület

„2001 óta dolgozom értékesítési területen, és azt gondoltam, hogy nekem már nem lehet újat mondani. Azért voltam erről meggyőződve, mert egészen mostanáig az elmúlt 16 év alatt 14 értékesítési tréningen vettem részt, és ugyan más-más megközelítésből, kicsit leporolva, kicsit újragombolva ugyan, de mindegyik ugyanazokra a blokkokra, sémákra épült. Jöttek a “ráncfelvarrt” típusok, de hiányzott egy új “modell”. Ezzel az attitűddel ültem be Laci első előadására. Már épp a Facebook alkalmazást kerestem a telefonomon, de megnyitni már nem volt időm, mert Laci első mondata megragadta azt amiről csak 10 másodperccel később tudtam meg, hogy a legnagyobb érték. Megjött az új “modell”. Végre hosszú évek után azt éreztem, hogy figyelek, hogy van miért, van kire, van mire figyelni. Amellett, hogy életem legjobb stand up comedy előadást élvezhettem, annyi hasznos dolgot jegyzeteltem, mint korábban soha. Kiváncsi voltam, hogy csak nekem tetszik ennyire vagy a közel 40 fős értékesítési csapatunkat is meg tudja-e győzni. Meglepő módon sikerült :). Igazi CsodaBogár! Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki valódi tudást, valódi eredményeket szeretne a cégében látni.”

Demeter Zsolt

Értékesítési igazgató
Benks Kft.

„Egy hétfő késő délután volt. Fáradt voltam, munka és egyetem után. Azon gondolkodtam, hogy nem megyek el a kurzusra, mert amúgy is nem ad majd túl sok újat. Mekkorát tévedtem. A tréning maga rettentő hasznos volt, élveztem, vicces, változatos és informatív volt. Bogár László stílusa csak a cseresznye volt a diós, tejszínhabos fagyi tetején! Nyitott, kedves, megértő, közvetlen, vicces mégis a kellemes hangja elhiteti az emberrel, hogy tényleg nem tud neki az ember nemet mondani. Provokáltam, mert be akartam bizonyítani, hogy igen is túl tudok járni az eszén. Mélységesen, de alázattal bőgtem le, miközben én nevettem azon, hogy milyen brilliánsan csinálta. Pont ezt a stílusérzéket próbálja megtanítani másoknak, és személyes tapasztalatomon keresztül tudom igazolni, hogy jól és effektíven. Én jelenlegi munkahelyemre is ajánlottam már, remélem mások is hasonlóan jónak fogják tartani a jövőben!”

Seres Vanda

International Diplomatic Student Association

„Eddig egy embernek sikerült nekem eladnia Magyarországon hideg emailből. Ő Dr. Újszászi Bogár László a meggyőzéstudomány szakértője, kutatója, oktatója. Egy nagyon jól összerakott emailben kért fél órát, azt mondtam, hogy 5 percet kap telefonon, hogy meggyőzzön érdemes vele foglalkoznom. Ebből lett egy 45 perces telefonbeszélgetés, utána pedig egy milliós nagyságrendű megbízás, ahol megtanított minket a meggyőzéstechnika tudatos használatára egy több napos ránk szabott képzéssel és visszaméréssel.
19,98%-ról 31,61%-ra nőtt a lezárási arányunk, ami nagymértékben a meggyőzéstechnikai elemek használatának köszönhető, amiket azóta folyamatosan hangolunk.
Megérte? Naná! A 100-szorosát hozta vissza ez a befektetés.”

Egerszegi Krisztián

Cégvezető

Csatlakozz a több ezer értékesítőhöz, akik sikeresen használják a technikáinkat!

Iratkozz fel az Instant Meggyőzés Klub várólistájára és megkapod a TOP5 meggyőzéstechnikát ajándékba!