fbpx

Értékesítési technikák
(Ingyenes videótréning)

Négyrészes videósorozat, amiben

 bemutatom a kedvenc, tudományosan igazolt meggyőzési technikáimat 

Magyarországon talán egyedülálló tudományos háttérismerete, kutatásai. Ezeknek köszönhetően végig fenntartja az érdeklődést. Szívesen ajánlom a közös munkát vele. Esetemben ez ott kezdődött, hogy meggyőzött a tréningje hasznosságáról. Azzal győzött meg, ahogyan meggyőzött…”

Győr Tamás

KKV-Üzletágvezető, CIB Bank

Olyan B2B értékesítési technikákat mutatok Önnek, amelyek…

Gyakorlatban kipróbáltak itthoni környezetben

Könnyen alkalmazhatók

Tudományosan igazoltak

Miről szólnak az online leckék?

N

Hogyan kerüljük el, hogy tukmálós ügynökök legyünk az ügyfél szemében

Mindenki utálja, ha rá akarnak erőltetni valamit… mégis, rengeteg nyomulós értékesítővel lehet találkozni. De mit tegyünk akkor, ha szeretnénk hatékonyan eladni, ezzel együtt viszont szeretnénk megalapozni a szimpátiát is?

N

Hogyan növeljük az értékesítésünket egy egyszerű befolyásolási technikával

A célok rendkívül fontosak mind a személyes, mind pedig a szakmai életünkben. Megosztok Önnel egy olyan célkitűzéshez kapcsolódó hatékony értékesítési technikát, amely nagymértékben megkönnyíti a dolgát.

N

Hogyan építhet gyorsan bizalmat a személyes eladás során, hogy könnyedén tudja értékesíteni

Mindennek az alapja a bizalom. Ha ezt ki tudja alakítani a tárgyalás során, azzal nemcsak az ügyféllel való jó kapcsolatot alapozhatja meg, hanem magát az üzletet is.

N

Hogyan lehet szakértő az ügyfél szemében

Megtudja, hogy miért fontos az, hogy az ügyfél szakértőként tekintsen ránk, valamint emellett azt is megmutatom, hogy hogyan tudja ezt a szakértői képet kialakítani.

Dr. Újszászi Bogár László a meggyőzéstechnika magyar mestereként nem csak az egyetemen oktat, rendszeresen találkozhat vele a Forbes hasábjain, a Magyar Rádióban vagy az M1-en.

De az is lehet, hogy az olyan nagyvállalatok ajtaján látja belépni, mint a Konica Minolta, a Lindab, a Dow Dupont vagy a Caterpillar – ahol szakértőként a legjobbat hozza ki az értékesítőkből.

Cégek, akik már használják a technikáimat:

22 éve vagyok a pályán értékesítőként, majd vezetőként, és bizton állíthatom, hogy olyan tudást, amit tőled kaptunk, nem lehet ma Magyarországon mástól megszerezni! Tényeken alapuló, kísérletekkel, megfigyelésekkel alátámasztott, az emberi döntéshozatalra alapuló és nem utolsó sorban gyakorlatias tudást. Minden értékesítőnek KÖTELEZŐVÉ tenném! 

Tóth Csaba

Értékesítési vezető, MAPEI

Iratkozzon fel most és azonnal hozzáférhet a videókhoz!