Extra rugalmas content maker munka - egyetem mellett

Végre gyakorlatban kipróbálhatod az elméleti tudásod. Keressük a tartalomgyártó gyakornokok szupersztárját, akár 100% home officeban.

70% tartalomgyártás, 30% amiben Te szeretnél fejlődni.

Extra rugalmas, értékes munka - egyetem mellett

Végre gyakorlatban kipróbálhatod az elméleti tudásod. Keressük a tartalomgyártó gyakornokok szupersztárját, 100% home office munkavégzéssel.

70% tartalomgyártás, 30% amiben Te szeretnél fejlődni.

Tudjuk, hogy a hozzád hasonló igazán jó egyetemistákat meg kell becsülni.

Pontosan tudjuk, hogy mi a probléma a legtöbb "egyetem melletti" melóhellyel...

Kávéfőző és bevásárló gyakornok

A napod fele azzal telik el, hogy kávét főzöl a főnökségnek, téged küldenek el a reggeli gyümölcsért, majd ha levelet kell feladni, akkor a postás szerepébe is bújhatsz. Igazán változatos és hasznos munkakör.

0 rugalmasság

Vizsgád van munkaidőben? Így jártál. Elmennél egy órádra? Felejtsd el! Szeretnél találkozni a haverokkal, de ők munkaidő után nem érnek már rá? Megszívtad.

Egy fogaskerék vagy az ezerből

Ha kiesel, akkor fél perc alatt pótolják a hiányod, mert nem számít, hogy Te vagy a Jóskapista dolgozik ott gyakornokként. A munkád értéktelen, emailezéssel és excel táblázatokkal telik - néha jófejségből rád bízzák egy-egy találkozó megszervezését.

A meggyozes.hu olyan gyakornokot keres,

aki tökéletesen olvas és ért is angolul, szeretne egy olyan munkakört, ahol a feladatok 30%-át ő választja meg és imádja a szövegírást, kreatív munkát, TikTokot és a videózást.

Nézzük, hogy miért érdemes nálunk dolgoznod?

Home office 

Otthonról dolgozol. Vagy ahonnan szeretnél. Az egyetem büféjéből. Az óra közben (kivéve az enyémen, ott nem ér ;)).

100%-ban értékes munka

Kisvállalkozásként nem az a célunk, hogy kitöltsük a napi 8 órás munkaidőd, hanem az, hogy a lehető legtöbb értékes munkát végezd el. Nálunk nem lesz olyan feladatod, aminek nem lesz látható eredménye és "tökmindegy", hogy valaki megcsinálja vagy sem.

Nincs fix munkaidő

Egy fontos része van a munkádnak: mivel megbízható embereket keresünk, ezért fontos számunkra, hogy ha megbeszélünk egy határidőt, a feladat legyen elkészítve. Reméljük olyan a hozzáállásod, hogyha elmaradásod van, akkor akár éjszaka pótlod, csak legyen kész a feladat.

Miért érdemes még a meggyozes.hu csapatához jelentkezned tartalomgyártó gyakornokként?

Változatos feladatok

Videóvágás, szövegírás, tartalomgyártás, mesterséges intelligencia - az biztos, hogy sosem fogsz unatkozni, ha nálunk dolgozol... sőt, olyan tudásra tehetsz szert, amit egy multi még biztosan nem is használ.

Kötelező gyakorlat

Le tudjuk igazolni a kötelező gyakorlatodat is, így ha csak néhány hónapban gondolkodsz nálunk, az sem tragédia, bár nem titkoljuk, hogy szeretnénk, ha hosszabb távra terveznél.

Hosszú karrierlehetőség

Nem három hónapra számolunk veled. Ha egyszer bekerülsz ebbe a csapatba, akkor úgy fogunk kezelni, mint a testvérünket. A családot pedig nem hagyjuk el, hanem közösen megoldjuk az esetleges problémákat. Nem csak a közös céljainkat, hanem a személyes céljaid is megvalósítjuk!

Olyan tartalomgyártó gyakornokot keresünk, aki ütős tartalmakat készít új, kisvállalkozóknak szóló felületünkre - a meglévő anyagainkból és önállóan is.

Akiben megvan a megbízhatóság, a bizonyítási vágy, a motiváció. Aki valóban akar gyakorlati tudást szerezni, hogy fényévekkel lekörözze az egyetemi csoporttársait.

Home office? De tényleg?

Avagy hogy néz ki a munkaidő?

A munkádat home officeban fogod végezni. A határidőket előre meg fogjuk határozni, aminek a betartása a Te felelősséged: egy hosszabb buli miatt előfordulhat, hogy hétvégén is be kell néha kapcsolnod a laptopodat. Fontos, hogy nem azt nézzük, hogy ténylegesen mennyit dolgoztál, hanem azt, hogy milyen eredményeket értél el. Ha heti 10 órával is hozod azokat a számokat, mint más 40-gyel, akkor nekünk az is tökéletes.

Ki áll a meggyozes.hu mögött?

Szia!

Dr. Újszászi Bogár László (Ph.D), a Corvinus Egyetemen tanít meggyőzéstechnikát és ebből doktorált az ELTE-n. A doktorijában kidolgozott meggyőzéstechnikai modelljét 2019-től tanítják a Dubai University-n.

Számos nagyvállalat rendszeresen meghívott szakértője (IBM, Lindab, Dupont Pioneer, Dow Dupont, Caterpillar, Alvogen, Opten, Konica Minolta stb.). Az ingatlanszektorban kizárólagos együttműködése van az Otthon Centrummal.

Számos írása jelent meg a Forbesban, rendszeresen felkért szakértője az M1 gazdasági műsorának. A Magyar Rádió retorikai kerekasztal beszélgetésének állandó vendége.

Mennyi pénzt tudsz keresni nálunk marketing szövegíróként?

Nem akarunk bekorlátozni, így mondd meg Te, hogy mennyit szeretnél keresni! A mi elképzeléseink szerint egy egyetemistához képest korrekt alapbérrel várunk, majd ez a jutalékokkal kiegészülve nőhet. Azért szeretnénk, ha nem a pénz motiválna, hanem a tudásvágy.

Az, hogy mennyit keresel főként az általad elvégzett ÉRTÉKES feladatok mennyiségétől függ. Ha nyomod, csinálod, sok "opcionális" feladatban segítesz, akkor jól tudsz keresni.

A fizeteséd jelentős része meglévő előfizetőkből fog jönni, így nem kell izgulnod, hogy kezdésként is lesz-e elég munka, amit el tudsz végezni. Lesz. 🙂

Jól hangzik, ugye?

Elég izgalmas cégekkel dolgozom együtt:

Eleget beszéltünk magunkról, itt az idő, hogy rólad is ejtsünk pár szót!

Ki vagy Te? Kivel akarunk együtt dolgozni?

01

Jól olvasol és meg is érted a nehéz szakmai angol szövegeket. Nem a papír lesz a lényeg, de a világmegváltás nehezen megy magyarul.

02

Az átlagnál jobban motivált ember vagy. Kétszer.

03

Nem vétesz helyesírási hibát. Ez azért alap, de leírom. Az is jó lenne, ha szeretnéd a szövegírást, blogolást, posztgyártást.

04

Érdekel a videóvágás vagy szívesen megtanulod, van egy minimális Canva-affinitásod és szépérzéked.

05

Precíz ember vagy, aki rögzíti a dolgait az elvégzett feladatait az utókor számára. A határidő reméljük, hogy nálad is Szentírás.

06

Kreatív ember vagy és segítesz az ötletelésben is. A munkád 70%-a kötelező jellegű lesz, de 30%-ban Te döntöd el, hogy mit csinálsz. Például ha láttál a TikTokon egy jó videót és megvalósítanád nálunk is, akkor nyitott kapukat döngetsz.

07

Nem riadsz vissza a tudományos írások olvasásától és kitartó vagy. Nem uncsi lesz a munka, mert változatos, de azért sok ismétlődő feladat lesz - viszont más és más kontextusban.

08

Önálló vagy és nem riadsz vissza az AI-tól, hanem megtanulod hasznosítani. Megbízható vagy és nem középsuliban olvastál el utoljára egy könyvet.

Mi lesz a feladatod?

Ezt majd részletezzük, de röviden: angol nyelvű szövegekből és tudományos anyagokból kell inspirálódnod és tartalmat gyártanod, velünk közösen pedig kitalálnod, hogy az előfizetők minek örülnének. Az így elkészülő tartalmat kell platformspecifikusan átdolgoznod és kiraknod. Nyugi, izgalmas lesz. 🙂

Mi történik a jelentkezés után?

01

A jelentkezés után a megadott email címre már küldjük is a próbafeladatot, amit a határidőn belül vissza kell küldened. Ez nem lesz egy lightos feladat, tudjuk, hogy sokan kiesnek, de azokkal a munka se lenne hosszútávú.

02

Ha minden okés, akkor ajánlatot teszünk, aláírjuk a szerződést és elkezdünk együtt dolgozni.

03

Megbeszéljük, hogy bedobjunk-e egyből a mélyvízbe. Ez függ a tapasztalatodtól is. A munkád elején végigmész majd mindenképp egy belsős tanításon, hogy alkalmazni tudd a szemléletmódunkat és módszereinket.

04

Dolgozunk.

Csatlakozol a meggyozes.hu csapatához, ahol megbecsülnek emberileg, extra rugalmasság mellett, home officeban pedig értékes munkát végezhetsz?

Kifejezetten örülünk, ha lelkes egyetemista vagy, nem számít, hogy első vagy ötödéves. Jelentkezz és találkozunk túloldalon!

Csatlakozz a több ezer értékesítőhöz, akik sikeresen használják a technikáinkat!

Iratkozz fel az Instant Meggyőzés Klub várólistájára és megkapod a TOP5 meggyőzéstechnikát ajándékba!